Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Høyesterett gav støtte til byggestans

Fem måneder etter at byggestansen i bosetningene ble innført, har israelsk høyesterett avvist en klage fra en gruppe bosettere, melder Yedioth Aharonoth. Bosetterne hevdet i rettssaken at forsvarssjef Gabi Ashkenazi ikke hadde autoritet til å beordre byggestansen, men ifølge de tre høyesterettsdommerne hadde forsvarssjefen ikke bare autoritet, men også en plikt til å følge opp vedtak i regjeringen. Domstolen avviste også bosetternes påstander om at beslutningen var ugyldig fordi dem som ble rammet av vedtaket ikke fikk mulighet til å uttale seg. – Vi har her å gjøre med en bred politisk beslutning med generelle følger for befolkningen som ikke krever ytterligere debatt før beslutningen fattes, heter det i dommen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart