Israel dårlig likt i BBC-undersøkelse

Bare Iran, Nord-Korea og Pakistan er dårligere likt enn Israel, ifølge en ny undersøkelse fra BBC. Det britiske mediehuset har undersøkt hvordan forskjellige land blir oppfattet i 28 ulike nasjoner. Kun 19 prosent av 29.000 deltakere er positive til Israel, mens hele 50 prosent har negative assosiasjoner til landet. Kun Iran (15 prosent positive, 56 prosent negative), Pakistan (16 prosent mot 51 prosent) og Nord-Korea (17 prosent mot 48 prosent) kommer verre ut. Undersøkelsen viste også at inntrykket av USA er på bedringens vei, da 46 prosent av de spurte er positive til landet, mens 36 prosent er negative. De mest populære landene er Tyskland (59 prosent), Japan (53 prosent), Storbritannia (52 prosent), Canada (51 prosent) og Frankrike (49 prosent).

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart