Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel dårlig likt i BBC-undersøkelse

Bare Iran, Nord-Korea og Pakistan er dårligere likt enn Israel, ifølge en ny undersøkelse fra BBC. Det britiske mediehuset har undersøkt hvordan forskjellige land blir oppfattet i 28 ulike nasjoner. Kun 19 prosent av 29.000 deltakere er positive til Israel, mens hele 50 prosent har negative assosiasjoner til landet. Kun Iran (15 prosent positive, 56 prosent negative), Pakistan (16 prosent mot 51 prosent) og Nord-Korea (17 prosent mot 48 prosent) kommer verre ut. Undersøkelsen viste også at inntrykket av USA er på bedringens vei, da 46 prosent av de spurte er positive til landet, mens 36 prosent er negative. De mest populære landene er Tyskland (59 prosent), Japan (53 prosent), Storbritannia (52 prosent), Canada (51 prosent) og Frankrike (49 prosent).


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart