Arads kone refser Rivlin

Tami Arad, kona til den savnede flynavigatøren Ron Arad, refset torsdag Knessets ordfører Reuven Rivlin. Arad mener navnet til hennes mann skulle vært nevnt blant savnede israelske soldater under en seremoni på Uavhengighetsdagen. Rivlin dedikerte en fakkeltenning til Gilad Shalit "og resten av IDFs savnede soldater". – I sin tale æret Rivlin Gilad Shalit og resten av de savnede IDF-soldatene. Og jeg følte det som et slag mot hjertet. Dette året får vi endelig det unike navnet "resten", skriver Arad ironisk. – Hvorfor kunne jeg ikke forstå at min Ron, Yuvals far, Ron Arad, mannen som jeg smertelig har båret i hjertet mitt hele mitt voksne liv, ville miste sitt navn og bli begravd med resten. Hvorfor kunne jeg ikke forstå at etter 24 er Ron utgått, akkurat som Yehuda Katz, Zvi Feldman, Zacharia Baumel, Guy Hever og Majdi Halabi, fortsetter Tami Arad. Rivlin sier som respons på Arads utspill at han forstår hun har det vondt. Han ønsker derfor å invitere henne til et møte på hans kontor. – Jeg ønsker å løfte denne smertefulle saken fram i det offentlige lys, sammen med vår forpliktelse på å bringe alle savnede IDF-soldater hjem, slik at ikke Shalits skjebne vil komme til å likne Rons skjebne, sa Knessets ordfører til pressen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart