Hemmelige samtaler mellom Israel og USA

Israel og USA har den siste tiden hatt hemmelige forhandlinger for å finne en måte å bygge bro over uenighetene når det gjelder fredsforhandlingene med palestinerne. Washington krever at den israelske regjeringen stanser byggingen i Øst-Jerusalem i minst fire måneder, noe Netanyahu-regjeringen har nektet å gå med på. Ifølge Ha’aretz ankom Obama-medarbeiderne Dan Shapiro og David Hale til Israel tirsdag. De to har hatt samtaler med Benjamin Netanyahus representanter Yitzhak Molcho og Ron Dermer. Samtalene fortsatte i hvert fall til onsdag kveld. Verken Obama-administrasjonen eller Israels regjering har varslet at samtalene skulle finne sted. Ifølge en kilde skal partene forsøke å komme til enighet om en måte å fortsette fredsforhandlingene på.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart