Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hemmelige samtaler mellom Israel og USA

Israel og USA har den siste tiden hatt hemmelige forhandlinger for å finne en måte å bygge bro over uenighetene når det gjelder fredsforhandlingene med palestinerne. Washington krever at den israelske regjeringen stanser byggingen i Øst-Jerusalem i minst fire måneder, noe Netanyahu-regjeringen har nektet å gå med på. Ifølge Ha’aretz ankom Obama-medarbeiderne Dan Shapiro og David Hale til Israel tirsdag. De to har hatt samtaler med Benjamin Netanyahus representanter Yitzhak Molcho og Ron Dermer. Samtalene fortsatte i hvert fall til onsdag kveld. Verken Obama-administrasjonen eller Israels regjering har varslet at samtalene skulle finne sted. Ifølge en kilde skal partene forsøke å komme til enighet om en måte å fortsette fredsforhandlingene på.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart