Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israels bank oppjusterer prognosene

Onsdag oppjusterte Israels bank sine vekstprognoser for økonomien i 2010, fra 3,5 til 3,7 prosent, melder Jerusalem Post. Eksporten er ventet å øke ennå raskere enn det man tidligere har antatt, selv om det private forbruket og investeringene i næringslivet trolig vil vokse tregere. – Dette året vil bli mye bedre enn i fjor. Det vil forbedre den økonomiske situasjonen for innbyggerne. Forventningene er at den økonomisk veksten vil bli høyere enn befolkningsveksten, sa sentralbanksjef Stanley Fischer under en pressekonferanse i Jerusalem. – Økonomien kom seg ut av finanskrisen relativt bra sammenliknet med andre land. Nå må vi fokusere på spørsmålet om hvordan vi skal oppnå bærekraftig vekst i årene som kommer, forklarte han. Også arbeidsledighetstallene ser ut til å bli bedre enn først antatt. Mens sentralbankens tidligere prognoser spådde en gjennomsnittlig ledighetsrate på 7,1 prosent i 2010, er tallet nå nedjustert til 7,0 prosent.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart