To Katyusha-raketter avfyrt mot Eilat-området

To Katyusha-raketter ble avfyrt i retning byen Eilat helt sør i Israel torsdag morgen. En av rakettene nådde aldri Eilat, men slo ned i nærheten av nabobyen Akaba, som ligger i Jordan. Eksplosjonen gjorde mindre skader på en fabrikksbygning. Den andre raketten slo ned i Akaba-bukten. Jordanske myndigheter leter etter nedslagsstedet for en tredje rakett, skriver Yedioth Aharonoth. Ingen militant gruppe har så langt tatt på seg ansvaret for angrepet. I formiddag var det uklart fra hvor rakettene hadde blitt avfyrt, enten fra jordansk eller egyptisk territorium. De første nyhetsmeldingene tydet på at rakettene var avfyrt fra Jordan. Ha’aretz melder tidlig torsdag ettermiddag at rakettene ble avfyrt fra Sinai-halvøya, som tilhører Egypt. Mer enn 20 terrororganisasjoner opererer på Sinai-halvøya, ifølge Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart