Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA ønsker å pleie sine relasjoner til Syria

USAs utenriksminister Hillary Clinton sier Obama-administrasjonen ønsker å fortsette å pleie sine relasjoner med Syria. Hun sier Washington likevel er klar over de "dypt rystende" rapportene som forteller at regjeringen i Damaskus fortsatt forsyner terrorgruppen Hizbollah med våpen. – Vi har en lang liste med saker vi har diskutert med syrerne, og vi ønsker å fortsette og fremme våre bekymringer. Vi tror at det å ha en ambassadør i Damaskus hjelper å gjøre budskapet virkelig klart og forhåpentligvis påvirke Syrias oppførsel, sa Clinton på et møte for utenriksministrene i NATO torsdag. – Det store spørsmålet er hva USA ønsker å gjøre når det kommer til Syria. Det er et tema vi har brukt mye tid på å tenke over og debattere i administrasjonen. I dag tror vi det er viktig å fortsette prosessen og få på plass en ambassadør. Det er likevel ingen belønning til syrerne for de dypt rystende ting de foretar seg, understreket utenriksministeren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart