USA ønsker å pleie sine relasjoner til Syria

USAs utenriksminister Hillary Clinton sier Obama-administrasjonen ønsker å fortsette å pleie sine relasjoner med Syria. Hun sier Washington likevel er klar over de "dypt rystende" rapportene som forteller at regjeringen i Damaskus fortsatt forsyner terrorgruppen Hizbollah med våpen. – Vi har en lang liste med saker vi har diskutert med syrerne, og vi ønsker å fortsette og fremme våre bekymringer. Vi tror at det å ha en ambassadør i Damaskus hjelper å gjøre budskapet virkelig klart og forhåpentligvis påvirke Syrias oppførsel, sa Clinton på et møte for utenriksministrene i NATO torsdag. – Det store spørsmålet er hva USA ønsker å gjøre når det kommer til Syria. Det er et tema vi har brukt mye tid på å tenke over og debattere i administrasjonen. I dag tror vi det er viktig å fortsette prosessen og få på plass en ambassadør. Det er likevel ingen belønning til syrerne for de dypt rystende ting de foretar seg, understreket utenriksministeren.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart