Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu vil godta palestinsk stat med midlertidige grenser

Statsminister Benjamin Netanyahu vil gå med på en interimavtale for Vestbredden som sikrer etableringen av en palestinsk stat innenfor midlertidige grenser, ifølge Ha’aretz. Netanyahu ser på en slik ordning som en måte å løse opp situasjonen på, som ble skapt da det palestinske lederskapet nektet å fortsette samtalene om en endelig avtale, skriver avisen. Likevel ønsker statsministeren å utsette samtalene vedrørende Jerusalem til helt i slutten av prosessen. Han vil heller ikke gå med på å diskutere byggestans i de jødiske bydelene i Øst-Jerusalem. Netanyahu og hans medhjelpere har hatt intense samtaler med representanter for Obama-administrasjonen de siste dagene. Partene har forsøkt å finne en løsning som gjør at fredsforhandlingene igjen kan starte.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart