Usannsynlig at Israel angriper Iran

USAs visepresident Joe Biden sa torsdag at han forventer nye FN-resolusjoner mot Iran i slutten av april eller i begynnelsen av mai. Han avviste, da han satt i et intervju på ABCs fjernsynsprogram "The View", at det er sannsynlig at Israel angriper Iran. – Alle, fra den israelske statsministeren, til den britiske statsministeren, til presidenten i Russland, er enige om at det neste skritt vi bør ta på veien er sanksjoner, forklarte Biden. – Jeg tror du vil se et sanksjonsregime bli vedtatt i slutten av denne måneden eller i begynnelsen av neste måned, fortsatte han. Da programlederen spurte om han frykter at Israel vil angripe Iran, svarte Biden: "De kommer ikke til å gjøre det." Visepresidenten understreket at regjeringen i Jerusalem har gått med på å vente, og se utfallet av tøffere sanksjoner mot Teheran.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart