Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Usannsynlig at Israel angriper Iran

USAs visepresident Joe Biden sa torsdag at han forventer nye FN-resolusjoner mot Iran i slutten av april eller i begynnelsen av mai. Han avviste, da han satt i et intervju på ABCs fjernsynsprogram "The View", at det er sannsynlig at Israel angriper Iran. – Alle, fra den israelske statsministeren, til den britiske statsministeren, til presidenten i Russland, er enige om at det neste skritt vi bør ta på veien er sanksjoner, forklarte Biden. – Jeg tror du vil se et sanksjonsregime bli vedtatt i slutten av denne måneden eller i begynnelsen av neste måned, fortsatte han. Da programlederen spurte om han frykter at Israel vil angripe Iran, svarte Biden: "De kommer ikke til å gjøre det." Visepresidenten understreket at regjeringen i Jerusalem har gått med på å vente, og se utfallet av tøffere sanksjoner mot Teheran.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart