Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Demokratisk senator kritiserer Obama

Charles E. Schumer, senator for New York, kritiserte torsdag Obama-administrasjonen for deres behandling av Israels statsminister Benjamin Netanyahu. I et intervju på det politisk konservative fjernsynsprogrammet Jewish Nachum Segal Show sa han at presset USA legger på Israel når det kommer til Jerusalem "må stanse". – Jeg har sagt til presidenten, jeg har sagt til stabsjef for Det hvite hus, Rahm Emanuel, og andre i administrasjonen at jeg synes politikken de har valgt, da de forsøkte å få på plass forhandlinger, er alt annet enn konstruktiv. For når du gir palestinerne håp om at USA vil gjøre forhandlingsarbeidet for dem vil de ikke sette seg ned og snakke, sa Schumer. Han er den mest profilerte demokraten som til nå har kritisert Obama-administrasjonens Israel-politikk. Senatoren reagerte også på flere uttalelser som personer i administrasjonen har ytret, om at forholdet mellom Washington og Jerusalem står og faller på fredsprosessen. – Dette er en dolk i ryggen, fordi forholdet er mye dypere enn uenigheter om forhandlinger. Og de fleste amerikanere, demokrater, republikanere, jøder eller ikke-jøder føler det. Så jeg ringte Rahm Emanuel og Det hvite hus og sa: "Om dere ikke trekker tilbake disse uttalelsene vil jeg offentlig kritisere der for dette", forklarte Schumer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart