Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Demonstranter krever Shalit-avtale

Flere titalls demonstranter samlet seg utenfor Benjamin Netanyahus hus i Cæsarea fredag kveld. De krevde at statsministeren fortsetter forhandlingene om fangeutvekslingen med Hamas. Yaron Sagi, en av arrangørene, sier israelske soldater ikke frykter å bli drept eller såret fordi de vet at staten vil ta hånd om dem. Men mange frykter å bli kidnappet fordi de ser at de da blir forlatt, hevdet Sagi. – Vi krever at Netanyahu sørger for Shalits løslatelse. Vi har skrevet til ham, men han har ikke svart. Så derfor har vi kommet til huset hans igjen for at han skal høre oss. Netanyahu er opptatt med koalisjonen og politikken sin, men ikke med Gilad, sa Sagi.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart