Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Syria forsyner Hizbollah med «større utvalg» raketter

En kilde i det amerikanske utenriksdepartementet sier Syria forsyner Hizbollah med et "større utvalg" raketter. – Vi er bekymret over det utvidede samarbeidet mellom Syria og Hizbollah, avslører kilden til Yedioth Aharonoth. – Damaskus forsyner Hizbollah med et større utvalg raketter. Kilden vil ikke anklage Syria for å skaffe til veie høykvalitetsvåpen til terrorgruppen, men antyder likevel at det er svært mulig. – Når det gjelder spørsmålet om vi har bevis for at Scud-raketter krysser grensen inn til Libanon, er det noe […] som må nøye overvåkes, forklarer kilden. Israelerne har anklaget Syria for å forsyne Hizbollah med Scud-raketter, noe som har blitt benektet i Damaskus.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart