Syria forsyner Hizbollah med «større utvalg» raketter

En kilde i det amerikanske utenriksdepartementet sier Syria forsyner Hizbollah med et "større utvalg" raketter. – Vi er bekymret over det utvidede samarbeidet mellom Syria og Hizbollah, avslører kilden til Yedioth Aharonoth. – Damaskus forsyner Hizbollah med et større utvalg raketter. Kilden vil ikke anklage Syria for å skaffe til veie høykvalitetsvåpen til terrorgruppen, men antyder likevel at det er svært mulig. – Når det gjelder spørsmålet om vi har bevis for at Scud-raketter krysser grensen inn til Libanon, er det noe […] som må nøye overvåkes, forklarer kilden. Israelerne har anklaget Syria for å forsyne Hizbollah med Scud-raketter, noe som har blitt benektet i Damaskus.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart