Turist angrep kirkegjengere i Jerusalem

En turist ble skutt av israelsk politi fredag ettermiddag etter at han forsøkte å knivstikke kirkegjengere og politimenn ved Gravkirken i Jerusalem. En politimann pådro seg lettere skader i hendelsen. Politiet beordret personen til å legge fra seg kniven. Mannen nektet imidlertid, og truet med å angripe de besøkende i kirken. Da han gikk løs på en politimann ble han skutt. Angriperen ble brakt til sykehus med alvorlige skader i foten og brystet. Gjerningsmannen er foreløpig uidentifisert, og motiver er uklart. Konfrontasjonen skal ha brutt ut etter at to prester og en politimann ba turisten forlate Gravkirken kort tid før stengetid.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart