Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA forventer ingen gjennombrudd

Ingen bør forvente noe snarlig gjennombrudd i den fastlåste situasjonen mellom Israel og palestinerne. Det uttalte en talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet under en pressekonferanse fredag, melder Yedioth Aharonoth. USAs spesialutsending til Midtøsten, George Mitchell, er for tiden på besøk i Israel og hos de palestinske selvstyremyndighetene. Målet har vært å få i gang igjen forhandlingene mellom partene, uten at han ser ut til å lykkes. – Forventer vi et gjennombrudd som resultat av dette besøket? Sannsynligvis ikke, sa Philip Crownley. – Det umiddelbare målet er å bringe israelerne og palestinerne til en formell indirekte dialog, hvor de vil ta for seg hovedinnholdet i videre forhandlinger, forklarte Crownley. Den amerikanske talsmannen sier han håper at en slik indirekte dialog kan starte opp så raskt som mulig, men at man ikke forventer å få løst situasjonen denne helgen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart