Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Høyreaktivister marsjerte i Silwan

Omkring 30 aktivister fra ytre-høyrefløy marsjerte med israelske flagg gjennom den arabisk-dominerte bydelen Silwan i Øst-Jerusalem søndag morgen. Gruppen ble fulgt av en større gruppe politimenn. Marsjen, som gikk mindre enn én kilometer, ble avsluttet etter én time uten personskader, rapporterer Yedioth Aharonoth. Etter at marsjen var avsluttet brøt det ut en voldsepisode mellom politiet og lokale arabere. Det ble kastet stein mot biler og mot politiet. To tjenestemenn ble skadet. Også før marsjen ble det kastet steiner. – Marsjen ble organisert av ekstreme elementer som prøver å provosere den arabiske befolkningen i Jerusalem. Slik aktivitet på denne tiden kan antenne byen og skade det diplomatiske arbeid som blir ledet av statsminister Benjamin Netanyahu for å hjelpe amerikanerne til å få i gang fredsprosessen, heter det i en uttalelse fra statsministerens kontor. Også andre politikere på israelsk høyreside har fordømt gruppen som står bak marsjen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart