Høyreaktivister marsjerte i Silwan

Omkring 30 aktivister fra ytre-høyrefløy marsjerte med israelske flagg gjennom den arabisk-dominerte bydelen Silwan i Øst-Jerusalem søndag morgen. Gruppen ble fulgt av en større gruppe politimenn. Marsjen, som gikk mindre enn én kilometer, ble avsluttet etter én time uten personskader, rapporterer Yedioth Aharonoth. Etter at marsjen var avsluttet brøt det ut en voldsepisode mellom politiet og lokale arabere. Det ble kastet stein mot biler og mot politiet. To tjenestemenn ble skadet. Også før marsjen ble det kastet steiner. – Marsjen ble organisert av ekstreme elementer som prøver å provosere den arabiske befolkningen i Jerusalem. Slik aktivitet på denne tiden kan antenne byen og skade det diplomatiske arbeid som blir ledet av statsminister Benjamin Netanyahu for å hjelpe amerikanerne til å få i gang fredsprosessen, heter det i en uttalelse fra statsministerens kontor. Også andre politikere på israelsk høyreside har fordømt gruppen som står bak marsjen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart