Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Egypt benekter fiendeuttalelser

Israels ambassadør i Kairo, Yitzhak Levanon, protesterte tirsdag på vegne av Israel over Egypts utenriksministers beskrivelser av Israel som en "fiende". Uttalelsen skal ha kommet da Ahmed Aboul Gheit var på besøk i Libanon søndag. Han ble spurt av journalister om han besøkte Libanon for å videreformidle en advarsel fra Israel. – Min hensikt er ikke å videreformidle en advarsel fra fienden til en arabisk søsterstat, svarte utenriksministeren, som understreket at Egypt står skulder til skulder med Libanon og Syria om de skulle bli angrepet. Aboul Gheit var på utenlandsreise og kunne ikke personlig motta protesten fra ambassadøren. I stedet møtte Levanon lederen for det egyptiske utenriksdepartementets Israel-avdeling. Han påstod at Egypts utenriksminister aldri mente å kalle Israel for en "fiendestat", skriver Ha’aretz. Aboul Gheit skal ha formulert seg slik fordi Libanon ser på Israel som en fiende. Det gjør ikke Egypt, forklarte den egyptiske diplomaten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart