Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen planer om å angripe Syria

Under et møte for Likuds Knesset-fraksjon mandag, presiserte statsminister Benjamin Netanyahu at regjeringen ikke har planer om å angripe Syria. – Det er ingen sannhet i hintene som har kommet om at Israel angivelig planlegger å angripe Syria. Jeg tror dette er Irans og Hizbollahs forsøk på å avlede det internasjonale samfunnet fra sanksjonene som forberedes mot Iran, sa statsministeren. – Iran presser på for å skaffe seg atomvåpen. Konsensus for sanksjoner mot Iran legger seg til rette i det internasjonale samfunnet, men jeg ser ikke for meg at dette kommer på plass i løpet av den neste måneden. Jeg håper sanksjoner blir innført mot Irans oljeeksport og deres petroliumsimport. Jeg er temmelig overbevist om at dette ikke kommer til å skje gjennom sikkerhetsrådet, men USA kan gjøre dette på en effektiv måte utenfor FN. Og jeg er overbevist om at de fleste landene vil ta del i den, la han til. Spenningen mellom Israel og Syria har tiltatt de siste dagene, etter rapporter om at Damaskus-regjeringen forsyner Hizbollah med Scud-raketter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart