Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Offiserer får refs for episoder hvor fire palestinere ble drept

Forsvarssjef Gabi Ashkenazi har gitt refs til en oberst, en oberstløytnant og en sersjant som tjenestegjør på Vestbredden. Refsen gjelder to skyteepisoder i forrige måned, hvor til sammen fire palestinere ble drept. Ashkenazi mener dødsfallene kunne vært unngått. To palestinere ble skutt under en voldelig demonstrasjon. To andre ble skutt av en sersjant som hevdet palestinerne prøvde å angripe ham med en høygaffel og en flaske fylt med stein. – Soldatene kunne ha handlet annerledes, og deres offiserer kunne forberedt dem bedre til å opptre korrekt i slike situasjoner, mener forsvarssjefen. Det er ventet at refsen vil påvirke karrieremulighetene til obersten og oberstløytnanten. Sersjanten ble fjernet fra sin stilling.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart