Palestiner «sendt for å drepe jøder» arrestert

En palestinsk ungdom på 17 år ble arrestert av politiet i Afula mandag morgen, etter å ha fortalt sikkerhetsvakter at han var sendt til byen "for å drepe jøder". Han ble sendt til Shin Bet for avhør, etter at han ankom politistasjonen i byen med en stor kniv gjemt inni en plastpose. En sikkerhetsvakt ved inngangen spurte ham hva han ville. – Gutten nølte ikke med å fortelle at han var sendt for å drepe jøder, sier politiet til Yedioth Aharonoth. Ifølge politiet ble han sendt av "fiendtlige personer" fra Vestbredden, men valgte å gå til politiet fordi han ikke våget å gjennomføre ugjerningen. Bakgrunn: Terrorkrigen mot Israel

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart