Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sarkozy «skuffet» over Netanyahu

Frankrikes president Nicolas Sarkozy har fortalt sin kollega Shimon Peres at han er skuffet over Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Sarkozy synes det er vanskelig å forstå Netanyahus diplomatiske plan og visjon. Uttalelsene skal være gitt da de to presidentene møttes i Elysee-palasset for to uker siden, melder Ha’aretz. Ifølge kilder av avisen skal møtet mellom Peres og Sarkozy ha vært "svært vanskelig". Den franske presidenten skal ha innledet samtalene med en langvarig monlog med kritikk av Netanyahu. – Jeg er skuffet over ham. Med den sympati, det vennskapet og forpliktelsen vi har til Israel kan vi ikke akseptere at han fortsetter å dra foten etter seg. Jeg forstår ikke hvor Netanyahu er på veg og hva han ønsker, skal Sarkozy ha sagt. Peres skal ha svart at tilliten mellom Israel og palestinerne er svekket, men at Israel har strukket ut sin hånd etter fred og har akseptert tostatsprinsippet. Israel arbeider også for å styrke den palestinske økonomien, påpekte Peres. Det er ikke noe annet alternativ enn å gå tilbake til forhandlingsbordet så raskt som mulig, sa Israels president.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart