Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Barkat kritiserer Obama-administrasjonen

Jerusalems ordfører Nir Barkat fikk onsdag avslag på en forespørsel om å få møte USAs utenriksminister Hillary Clinton og landets Midtøsten-utsending George Mitchell. Barkat er for øyeblikket i Washington, hvor han samme dag kom med et verbalt angrep på den amerikanske regjeringen. Da ordføreren ble intervjuet av MSNBC hevdet han at israelske politikere ikke helt vet hvordan de skal tolke signalene fra amerikanske myndigheter. Han påstod at USAs mange forslag for å få fredsprosessen framover er meningsløse. I intervjuet sa Barkat at hans holdning i Jerusalem-spørsmålet er nøyaktig det samme som statsminister Benjamin Netanyahus holdning. Men en kilde i den israelske regjeringen tar avstand fra Barkats mest kontroversielle uttalelser under USA-reisen. – Jerusalem er en sensitiv sak når vi er i ferd med å gå inn i forhandlinger, påpeker den anonyme kilden. På spørsmål om hva han mener om Barkats tur til Washington og forsøk på å få Clinton og Mitchell i tale, svarer han: – Han dro uten noen myndighet til å engasjere seg i diplomatiske saker og uten ansvar for det. Han forårsaker skade, sier regjeringskilden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart