Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu har liten tro på å få utsatt partivalg

Partileder Benjamin Netanyahu forsøker å samle nok stemmer til å gjennomføre en endring i Likuds grunnregler, slik at ledervalget i partiet kan bli utsatt. Det vil kreve to tredelers flertall fra partimedlemmene i et lukket partivalg. Netanyahu vedgår at det ser mørkt ut. – Vi jobber fram mot noe som er nesten umulig i morgen, sa statsministeren onsdag. – Å oppnå to tredjedels flertall i et lukket valg er nesten umulig, men jeg vet at det er en enorm støtte for forslaget. (…) Likud-medlemmene forstår at vi må fokusere på det essensielle: Sikkerhet, bevare Jerusalem og en ansvarlig fredsprosess, sa Netanyahu. Han oppfordrer alle Likud-medlemmer til å bruke stemmeretten sin torsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart