Netanyahu har liten tro på å få utsatt partivalg

Partileder Benjamin Netanyahu forsøker å samle nok stemmer til å gjennomføre en endring i Likuds grunnregler, slik at ledervalget i partiet kan bli utsatt. Det vil kreve to tredelers flertall fra partimedlemmene i et lukket partivalg. Netanyahu vedgår at det ser mørkt ut. – Vi jobber fram mot noe som er nesten umulig i morgen, sa statsministeren onsdag. – Å oppnå to tredjedels flertall i et lukket valg er nesten umulig, men jeg vet at det er en enorm støtte for forslaget. (…) Likud-medlemmene forstår at vi må fokusere på det essensielle: Sikkerhet, bevare Jerusalem og en ansvarlig fredsprosess, sa Netanyahu. Han oppfordrer alle Likud-medlemmer til å bruke stemmeretten sin torsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart