Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu kan vinne partivalg

Jerusalem Post rapporterer om et usedvanlig høyt oppmøte under Likuds sentralkomitevalg torsdag. Rundt en tredjedel av de 2.500 komitemedlemmene hadde allerede levert sin stemme få timer etter at valget åpnet. Det høye oppmøtet vil trolig være til statsminister Benjamin Netanyahus fordel, som ønsker å utsette partiets interne partiledervalg med minst 20 måneder. Først må han imidlertid få to tredjedels oppslutning for en endring av partiets grunnregler. Netanyahu selv vedgikk i går at han ikke trodde det var noen stor mulighet for at han kunne vinne valget. Statsministeren har ønsket å forskyve internvalget for at partiet heller kan konsentrere seg om de nasjonale sikkerhetsutfordringene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart