Netanyahu kan vinne partivalg

Jerusalem Post rapporterer om et usedvanlig høyt oppmøte under Likuds sentralkomitevalg torsdag. Rundt en tredjedel av de 2.500 komitemedlemmene hadde allerede levert sin stemme få timer etter at valget åpnet. Det høye oppmøtet vil trolig være til statsminister Benjamin Netanyahus fordel, som ønsker å utsette partiets interne partiledervalg med minst 20 måneder. Først må han imidlertid få to tredjedels oppslutning for en endring av partiets grunnregler. Netanyahu selv vedgikk i går at han ikke trodde det var noen stor mulighet for at han kunne vinne valget. Statsministeren har ønsket å forskyve internvalget for at partiet heller kan konsentrere seg om de nasjonale sikkerhetsutfordringene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart