Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Panikk i Libanon

– Det er "fullstendig panikk" i Libanon i frykt for et israelsk angrep og en ny krig, skal Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit ha sagt i et lukket møte tidligere i denne uken. Dette forteller anonyme kilder til Ha’aretz. Også Italias statsminister Silvio Berlusconi skal ha opplevd libanesernes angst for en ny krig under et møte med Libanons statsminister Saad Hariri tidligere denne måneden. Journalist Barak Ravid opplyser at militærsensuren i Israel hindrer israelske medier å rapportere om hvilke våpen Syria, ifølge de israelske forsvarsstyrkene, har overført til Hizbollah. Utenlandske rapporter har nevnt både antiluft-raketter, Scud-raketter og kjemiske våpen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart