Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PA vil stanse bruk av israelske SIM-kort

Fire israelske mobilselskaper konkurrerer med palestinske selskaper i det palestinske markedet. Dette skaper en situasjon som minner om "økonomisk kolonialisering", påstår telekommunikasjonsminister Mashour Abu Daqqa i PA. Salg av ulovlige israelske SIM-kort på Vestbredden koster palestinske teleselskaper opp imot 700 millioner kroner i året, hevder han. De fire israelske mobilselskapene Cellcom Israel, Partner, Pelephone og MIRS har en markedsandel på rundt 12 prosent på Vestbredden. Likevel betaler de ikke skatt eller lisensavgifter til palestinske myndigheter. Derfor konkurrerer de med de palestinske selskapene Wataniya Palestine og Jawwal på et urettferdig grunnlag, mener Abu Daqqa. – Enhver butikk, utested, selskap eller forhandler som selger israelske SIM-kort vil bli rettsforfulgt, understreker ministeren. Israels infrastrukturminister Uzi Landau sier at den palestinske avgjørelsen ikke tjener til fred. – Om dette hadde vært en begrenset, isolert beslutning, så hadde det vært fint. Men dette betyr rett og slett at de ikke er ute etter fred. De er ute etter å opprettholde spenningen, og bli mer og mer frakoblet fra oss og fra framtidige forhandlinger mot en løsning, understreker Landau.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart