Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Scud-rakettene truer stabiliteten

Utenriksminister Avigdor Lieberman ser svært alvorlig på rapportene som forteller at Syria forsyner Hizbollah med Scud-raketter. – Jeg hørte den amerikanske forsvarsministeren uttalelser om at Hizbollah har flere raketter enn de fleste stater i hele verden. Dette er åpenbart veldig alvorlig. Israel ønsker ikke å provosere fram noe som helst. Israel er et land med en ansvarsfull regjering. Likevel, å høre forsvarsministeren si dette var veldig foruroligende, og dette er en trussel mot stabiliteten i hele regionen, sa Lieberman under en pressekonferanse torsdag. Utenriksministeren snakket også om fredsprosessen med palestinerne og kritiserte Abbas’ beslutning om å boikotte varer produsert i israelske bosetninger. – I praksis betyr det at PA-ministrene må gi slipp på sine telefoner og SIM-kort […] En økonomisk boikott går ikke hånd i hånd med fredsforhandlinger, sa han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart