Scud-rakettene truer stabiliteten

Utenriksminister Avigdor Lieberman ser svært alvorlig på rapportene som forteller at Syria forsyner Hizbollah med Scud-raketter. – Jeg hørte den amerikanske forsvarsministeren uttalelser om at Hizbollah har flere raketter enn de fleste stater i hele verden. Dette er åpenbart veldig alvorlig. Israel ønsker ikke å provosere fram noe som helst. Israel er et land med en ansvarsfull regjering. Likevel, å høre forsvarsministeren si dette var veldig foruroligende, og dette er en trussel mot stabiliteten i hele regionen, sa Lieberman under en pressekonferanse torsdag. Utenriksministeren snakket også om fredsprosessen med palestinerne og kritiserte Abbas’ beslutning om å boikotte varer produsert i israelske bosetninger. – I praksis betyr det at PA-ministrene må gi slipp på sine telefoner og SIM-kort […] En økonomisk boikott går ikke hånd i hånd med fredsforhandlinger, sa han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart