Nasrallah vil ikke avkrefte Scud-rykter

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah har nektet å bekrefte eller avkrefte Israels påstander om at Syria forsyner terrorgruppen med Scud-raketter. I et intervju med den kuwaitiske fjernsynskanalen al-Rai torsdag, hevdet han at påstandene var et forsøk på å "skremme" Hizbollah. Nasrallah ser likevel ikke for seg at det bryter ut en ny krig med det første. – Jeg kan ikke se for meg at det er nært forestående. Jeg og mine brødre i Hizbollah tror ikke disse skremmeskuddene vil føre til krig. Snarere tvert imot. Dersom det hadde vært taushet og forsiktighet måtte alle vært årvåkne, forklarer Hizbollah-lederen. – Men når dere ser all denne amerikanske og israelske støyen, betyr det at de vil oppnå noen politiske, psykologiske og noen sikkerhetsfordeler uten å måtte gå ut i krig, mener han. Nasrallah sa følgende på spørsmål om Syria forsyner Hizbollah med Scud-raketter: – Uavhengig av om Syria har gitt slike typer raketter eller ikke […] selvfølgelig ville Syria ha benektet det. Og Hizbollah avstår som vanlig fra å kommentere, sa han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart