Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nasrallah vil ikke avkrefte Scud-rykter

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah har nektet å bekrefte eller avkrefte Israels påstander om at Syria forsyner terrorgruppen med Scud-raketter. I et intervju med den kuwaitiske fjernsynskanalen al-Rai torsdag, hevdet han at påstandene var et forsøk på å "skremme" Hizbollah. Nasrallah ser likevel ikke for seg at det bryter ut en ny krig med det første. – Jeg kan ikke se for meg at det er nært forestående. Jeg og mine brødre i Hizbollah tror ikke disse skremmeskuddene vil føre til krig. Snarere tvert imot. Dersom det hadde vært taushet og forsiktighet måtte alle vært årvåkne, forklarer Hizbollah-lederen. – Men når dere ser all denne amerikanske og israelske støyen, betyr det at de vil oppnå noen politiske, psykologiske og noen sikkerhetsfordeler uten å måtte gå ut i krig, mener han. Nasrallah sa følgende på spørsmål om Syria forsyner Hizbollah med Scud-raketter: – Uavhengig av om Syria har gitt slike typer raketter eller ikke […] selvfølgelig ville Syria ha benektet det. Og Hizbollah avstår som vanlig fra å kommentere, sa han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart