Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi må rette blikket mot øst

Israel er nødt å rette blikket østover nå som det europeiske markedet er i dyp krise, mener finansminister Yuval Steinitz. Han er for øyeblikket på statsbesøk i Kina for å utvide handelsforbindelsene med landet. – På grunn av den økonomiske nedgangen i Europa trenger vi å rette blikket østover, spesielt til Kina. Vårt motto for dette besøket er ikke bare import og eksport. Vårt motto er å skape en reel basis for økonomisk samarbeid, forklarer Steinitz. Israels handel med Kina sank med 17 prosent i løpet av 2009, til 27,47 milliarder kroner. Importen var tre ganger høyere enn eksporten. USA og Europa har i flere tiår vært Israels største markeder, men for å opprettholde en høy vekstrate må Israel satse på de raskt voksende økonomiene i Asia. – Vi ønsker å styrke vårt image som et senter for teknologi, slik at den som vil være i front når det gjelder teknologi må ha en avdeling i Israel, sier finansministeren til Jerusalem Post.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart