Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Clinton vet ikke hvordan en Scud-rakett ser ut

– Den amerikanske utenriksministeren Hillary Clinton er ikke akkurat en smart kvinne, når man ser hvordan hun fortsetter å repetere, som en papegøye, president Peres sine uttalelser. Og hun vet ikke engang hvordan en Scud-rakett ser ut, hevder generalsekretær for Den palestinske intifadaens støttekomité i Iran, Hussein Sheikh al-Islam. Både Clinton og Shimon Peres har ved flere anledninger de siste ukene hevdet at Syria forsyner Hizbollah med Scud-raketter. Men ifølge Sheikh al-Islam vet ikke Clinton "hvordan en Scud-rakett ser ut, eller hvordan grensene mellom Syria og Libanon ser ut". – President for zionist-enheten, Shimon Peres, var den første til å spre disse anklagene. Etterpå var det en del som hermet etter ham. Deriblant den amerikanske utenriksministeren, som har lite erfaring, fortsetter han. I en offentlig uttalelse fra iranske myndigheter mandag heter det at Israels og USAs påstander er "fullstendig grunnløse".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart