Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Islamsk gruppe i Israel vil boikotte varer fra bosetninger

Den arabisk-israelske organisasjonen Islamsk bevegelse (IM) sin avdeling i Nord-Israel tok onsdag til orde for boikott av varer produsert i bosetninger. Deres oppfordring går ut til både arabiske og jødiske israelere, med den begrunnelse at bosetterne undergraver fredsprosessen. Den nordlige delen av bevegelsen har satt i gang en kampanje både på arabisk og hebraisk, hvor de navngir hundrevis av firmaer som holder til i bosetninger. – Vi ønsker at jøder og arabere skal ta steg sammen for fred, forklarer IM i en pressemelding. – Vi har ikke noe personlig imot disse firmaene eller eierne. De kan flytte bedriften til Haifa eller andre steder – vi har ikke noe problem med det. Så lenge de arbeider i bosetningene, etter dommen fra Den internasonale domstolen i Haag, er dette et alvorlig brudd [på menneskerettighetene], og derfor er de lovbrytere, argumenterer lederen Omar Hamaisi.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart