Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Etiopere protesterer mot rasesegregering

Rundt 200 etiopiske foreldre og barn samlet seg utenfor den statlige bygningen i Be’er Sheba tirsdag. De protesterte mot det de mener er diskriminering på barnehagen Otzar Chaim. Ifølge demonstrantene har barnehagen to separate klasserom, ett for etiopiske barn og ett for andre barn. Foreldrene hevder barna deres blir isolert i en helt annen bygning enn de "hvite" barna, og at de til og med har separate barnehageansatte som har som oppgave å passe på dem. Dessuten skal bygningen som brukes av de etiopiske barna være i fryktelig dårlig stand. – Jeg er overrasket over at industri, handels- og arbeidsdepartementet ikke straffer eierne hardt for at de skal slutte å arbeide på denne måten, sier Itzik Dassa fra Tebeka-stiftelsen. Hun har denne uken tatt kontakt med flere regjeringsministre om saken, uten resultat. Industri, handels- og arbeidsdepartementet hevder på sin side at de har sendt folk til Otzar Chaim, som har instruert barnehagen til å stanse rasesegregeringen. I et nytt besøk som ble gjort sist mandag var det ingen tegn som tydet på at segregeringen ble opprettholdt, opplyser departementet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart