Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

IAEA-sjef rådfører seg om Israel

Yukiya Amano, leder for Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA), har sendt brev rundt til medlemslandene og bedt om råd for å finne ut hvordan man skal overtale Israel til å skrive under ikke-spredningsavtalen (NPT). Dette vil trolig føre til ytterligere press på Israel om å komme med innrømmelser rundt sitt påståtte atomarsenal. Ingen israelsk regjering har noen gang bekreftet eller avkreftet at man er i besittelse av atomvåpen. I et brev som ble offentliggjort onsdag, ber Amano utenriksministrene i de 151 medlemslandene om hjelp til å finne ut hvordan man skal kreve at Israel undertegner NPT. Amano ønsker at IAEA skal få mulighet til å kontrollere de israelske anleggene som man mener blir brukt i atomprogrammet. Bakgrunn: Hvorfor måtte Israel utvikle atomvåpen?

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart