Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ikke gi etter for ultra-ortodokse

Opposisjonsleder Tzipi Livni skal ifølge Yedioth Aharonoth snart sette i gang en omfattende PR-kampanje mot de ultra-ortodokse partiene i Knesset. Hun vil anklage dem for å drive politisk utpressing og kun bry seg om sine egne smale interesser. Videre vil Livni påstå at denne oppførselen også skader de ultra-ortodokse selv, fordi israelere blir dratt bort fra religionen sin på grunn av avsky overfor disse politikerne. – I dag finnes det ett parti med en sekulær agenda. Kadima er sentrumspartiet og har kontakt med den generelle befolkningen, inkludert de ultra-ortodokse. Deres angrep på disse politikerne er ikke mot de ultra-ortodokse i seg selv, sier en kilde i partiet. Kadima planlegger også å legge fram et mistillitsforslag mot regjeringen, på grunnlag av dette temaet. Dessuten ønsker partiet å understreke at statsminister Benjamin Netanyahu "gir etter" for de ultra-ortodokses krav. – Det har aldri vært en regjering som har gitt så mye til de ultra-ortodokse bare for å holde regjeringen flytende, hevder kilden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart