Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi vil ikke erklære palestinsk stat

PA-statsminister Salam Fayyad forklarte pressen søndag at det ikke vil bli erklært noen palestinsk stat i august 2011. Men han legger til: – Når det kommer til myndighetsinstitusjoner vil vi være forberedt på etableringen av en palestinsk stat. Nylig la Fayyad fram en toårsplan for etableringen av en palestinsk stat. Han har en rekke ganger den siste tiden uttalt at forhandlingene med Israel tar for lang tid, og at han heller vil få FNs støtte til å gjennomføre "statsbyggende tiltak". Dessuten ville han arbeide for å få FNs sikkerhetsråds støtte til dannelsen av en palestinsk stat. Men nå hevder statsministeren at toårsplanen aldri inkluderte erklæringen av en palestinsk stat. – Den toårsplanen jeg snakket om handlet om forberedelsene mot etableringen av en palestinsk stat innen to år, men ingenting ble sagt om selve etableringen på det tidspunktet, forklarte Fayyad.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart