Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Washington Post advarer mot å presse Israel

Den amerikanske avisen Washington Post advarte tirsdag i en lederartikkel mot å legge for mye press på Israel under forhandlingene. Avisen mener president Barack Obama og hans administrasjon ikke er i stand til å fremme fred sammen med Israels statsminister Benjamin Netanyahus høyreorienterte regjering. Man regner det som "usannsynlig" at Jerusalem vil "akseptere noen av de kravene som er nødvendig for fred, som palestinsk suverenitet over deler av Jerusalem". – Obama-administrasjonen burde vite at blindt press av Israel ikke vil produsere noen Midtøsten-avtale. I stedet må administrasjonen legge et alvorlig press på begge parter for å forhandle seriøst, heter det. Lederartikkelen kritiserer også den to måneder lange forsinkelsen i forhandlingene, som avisen beskriver som "diplomati på sitt verste".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart