Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Annenhver israeler misliker Obamas Israel-politikk

På tross av spenning i forholdet mellom Washington og Jerusalem mener 61 prosent av Israels befolkning at forholdet mellom de to landene er bra. Dette kommer fram i en ny undersøkelse gjort for Yedioth Aharonoth. Men kun 14 prosent mener relasjonen er "svært bra". 46 prosent mener forholdet har forverret seg den senere tid. 56 prosent mener statsminister Benjamin Netanyahu gjør en god eller svært god jobb for å bevare gode relasjoner med USA. USAs president Barack Obama derimot, får kun "god" eller "svært god" fra 43 prosent av deltakerne i undersøkelsen. Hele 48 prosent oppfatter det som at han gjør en dårlig eller svært dårlig jobb når det gjelder relasjonen mellom landene. På spørsmål om Obamas holdning til Israel, svarer 43 prosent at han er "pragmatisk nøytral", mens 34 prosent mener han er vennlig eller svært vennlig innstilt. 17 prosent anser ham som fiendtlig eller svært fiendtlig i sin holdning. Når det gjelder forholdet til den arabiske verden svarer 55 prosent av de spurte at Obama er vennlig eller svært vennlig innstilt til den arabiske verden. 32 prosent svarer at han er pragmatisk-nøytral i sin innstilling.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart