Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Barkat: – Bygging fortsetter i hele Jerusalem

Jerusalems ordfører Nir Barkat sier mandag morgen at han vil fortsette å bygge i hele byen, inkludert Øst-Jerusalem. Uttalelsen kommer kun timer etter at USAs Midtøsten-utsending George Mitchell offentliggjorde at Israel har gått med på å stanse byggingen i østlige deler av hovedstaden.
– Kommunen fortsetter å gjennomføre byggeplaner i alle deler av byen, etter de planene vi har for både jøder og arabere. Vi forventer at innenriksdepartementet og byggemyndighetene godkjenner planene og hjelper oss i vår innsats for å holde på de unge i Jerusalem, som lider under at det er mangel på boliger i byen. I stedet emigrerer de fra byen. Vi stoler på at statsministeren ikke går med på å stanse byggingen i Øst-Jerusalem, sier Barkat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart