Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

To arabere mistenkt for samarbeid med Hizbollah

To velkjente arabiske ledere i Israel er arrestert av sikkerhetstjenesten Shin Bet i løpet av de siste ukene. Ameer Makhoul (52) og Omar Abdo (50) er mistenkt for spionasje til fordel for Hizbollah og kontakt med fiendtlige agenter. Makhul er leder for sammenslutningen av frivillige arabiske organisasjoner i Israel. Abdo er aktivist i det arabiske Balad-partiet. Den israelske militærsensuren har holdt tilbake rapportering om arrestasjonene helt siden Abdo ble arrestert 24. april. Makhoul ble arrestert 6. mai. Mandag ble forbudet om presseomtale hevet, etter at nyheten hadde spredt seg raskt i det arabiske samfunnet og gjennom sosiale medier. Broren til Makhoul har tidligere vært Knesset-medlem for Hadash-partiet. Assam Makhoul mener myndighetene har arrestert broren på grunn av hans kritikk mot den "rasistiske og diskriminerende politikken" som Israel fører mot sin arabiske minoritet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart