Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ultra-ortodokse gjorde opprør i Jerusalem

Hundrevis av ultra-ortodokse gjorde opprør i Mea Shearim-området i Jerusalem mandag kveld. Demonstrantene blokkerte veger, satte fyr på søppeldunker og kastet steiner på politiet, melder Yedioth Aharonoth. Tre personer skal ha blitt arrestert, blant annet en mannlig amerikansk statsborger på 17 år. Opprøret beveget seg sent på natten til hovedveien mellom Jerusalem og Tel Aviv. Der blokkerte aksjonistene begge kjøreretningene og knuste rutene på en politibil, mens de skrek "nazister" mot politistyrkene. Årsaken til opprøret er arrestasjonen av Fischel Greenfeld, som er bosatt i det ultra-ortodokse området i hovedstaden. Han er mistenkt for å ha arrangert voldelige ultra-ortodokse protestaksjoner for to år siden.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart