Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lieberman avviser arabiske boikott-trusler

Utenriksminister Avigdor Lieberman avviste tirsdag trusler fra arabiske ledere om å boikotte neste måneds konferanse for Middelhavsunionen. De arabiske landene har truet med å ikke sende delegasjoner til konferansen, dersom Lieberman skal delta. Selv sier utenriksministeren at han har til hensikt å delta på møtet, uansett hva araberne måtte mene om det, skriver Ha’aretz. – Jeg ønsker, og jeg kommer til å delta. Vi tvinger oss ikke på noen og vi tvinger ingen andre til å komme, understreket han. Å ikke møte opp, la Lieberman til, ville være "et slag i ansiktet" på Spania, som arrangerer konferansen. – Ingen kan diktere hvilket team eller hvilken delegasjon Israel skal sende. Vi boikotter ikke noen andre, så det er ikke et problem for noen andre enn dem selv dersom noen ikke møter opp, sa Lieberman. Middelhavsunionen ble etablert etter initiativ fra Frankrikes president Nicolas Sarkozy, for å forbedre samarbeidet mellom EU og land som grenser til Middelhavet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart