Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Russland styrker båndene til Hizbollah

Russlands president Dmitry Medvedev besøkte forrige uke Syria og møtte Hamas-leder Khaled Mashaal. Onsdag uttalte han at terrorgruppen bør bli innlemmet i fredsprosessen mellom Israel og PA, noe Jerusalem har tatt sterk avstand fra. En tidligere israelsk ambassadør i Moskva hevder at russerne nå ønsker å øke sin tilstedeværelse i Midtøsten. Hvem de allierer seg med er det samme for dem. – Russland ser ikke på dette som å velge side. (…) De ønsker å innta en rolle som mekler i Midtøsten, hevder Zvi Magen. – De tror de allerede har overbevist oss. Vi er klare til å samtale, men hvem får med de andre? Russland ønsker å klare det før amerikanerne, og derfor trenger Russland syrerne og begge parter hos palestinerne – inkludert Hamas. Ekspert på russisk utenrikspolitikk, doktor Yuri Petrushevsky, sier russerne ved sitt Damaskus-besøk ikke bare styrket sine bånd til Syria, men også "båndene med Iran, Hamas, og – selv om det ikke har skjedd like åpent – Hizbollah".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart