Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA snur og blir med i Sivilisasjonsalliansen

Obama-administrasjonen har bestemt seg for å bli med i den internasjonale rådgivningsgruppen Sivilisasjonsalliansen (SA). USA har tidligere unngått den fem år gamle FN-støttede organisasjonen, av frykt for at den skal innta anti-israelske standpunkter. SAs formål er å løse opp i spenningene mellom ulike sivilisasjoner, særlig mellom muslimske land og Vesten. Mange nasjoner i både Europa, Asia, Latin-Amerika, Midtøsten og Afrika er medlemmer, mens Israel og USA har vært skeptiske. Denne skepsisen ble forsterket da SA i 2006 slapp en rapport som anklaget begge landene for å stå bak mange av problemene i verden. Israels militære aksjoner på Gaza-stripen ble beskrevet som "uproporsjonale gjengjeldelsesaksjoner", og utpekt til hovedårsaken til spenningene mellom Vesten og den muslimske verden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart