Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Iran forsøker å utsette sanksjoner

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Journalist Ronen Bergman, som jobber med etterretningssaker for den israelske storavisen Yedioth Aharonoth, tror på ingen måte at avtalen Iran har inngått med Brasil og Tyrkia vil løse striden om det iranske atomprogrammet. – Avtalen vil utsette internasjonale sanksjoner, gi en bonus i folkeopinionen og et alibi til russerne og kineserne til å videreføre sine utmerkede økonomiske bånd til Teheran, skriver Bergman. Han tror aldri avtalen vil bli fulgt opp med handling, men at det er en iransk taktikk for å kjøpe seg mer tid. – Iran ønsker å utvikle en atombombe. De vil aldri gå med på å anrike uran utenfor sitt eget territorium, mener Bergman.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart