Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Iran sender lavanriket uran til utlandet

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Teheran inngikk mandag en egen avtale med Tyrkia og Brasil som innebærer at noe av landets lavanrikede uran – dersom avtalen blir satt ut i livet – skal overføres til utlandet. Det var dette USA, Franrike, Storbritannia, Russland, Kina og Tyskland krevde av Iran i oktober 2009, men som Teheran aldri aksepterte. – USA kommer til å fortsette for å arbeide for nye sanksjoner mot Iran, understreker Robert Gibbs, talsmann for Det hvite hus. – Iran må demonstrere i handling – ikke bare med ord – at de ønsker å leve opp til internasjonale forpliktelser, sier Gibbs. Da avtalen med Tyrkia og Brasil ble gjort kjent, kom det også fram at Iran vil fortsette anriking av uran.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart