Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel avviste tilbud fra Qatar

I forbindelse med Gaza-krigen i 2009 brøt Qatar sine diplomatiske forbindelser med Israel. Det siste halve året har den arabiske staten signalisert vilje til å gjenoppta forbindelsene dersom Israel lar Qatar gjennomføre større gjenoppbyggingsprosjekter på Gaza-stripen, skriver journalist Barak Ravid i Ha’aretz. I første omgang var den israelske regjering positivt innstilt til forslaget, men det ble til slutt avvist fordi Qatar krevde å innføre store mengder sement og byggematerialer til Gaza-stripen. – Å slippe inn så mye byggematerialer på Gaza-stripen, av slikt som Hamas bruker til å bygge bunkerser og stillinger for rakettavfyringsramper mot Israel, går imot Israels sikkerhetsinteresser, sier en israelsk kilde.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart