Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Syria avviste tilbud fra Peres

Syrias president Bashar Assad forteller til den libanesiske avisen al-Safir at han har avvist et tilbud fra president Shimon Peres. Gjennom Russlands president Dmitry Medvedev skal Peres ha tilbud en israelsk tilbaketrekning fra Golan-høydene dersom Damaskus bryter sine bånd med Iran og flere palestinske og islamistiske terrorgrupper. – Vårt svar er klar. Virkeligheten viser at Israel ikke er interessert i ferd og det er derfor ikke noe mer å si, sier Assad. – Vi stoler ikke på israelerne. Vi er klar for krig eller fred når som helst, legger presidenten til. – Noen gjør den feil å avvise motstandskamp [militær krigføring eller terror] som en mulighet, og blir dermed fanget til fredsalternativet. De bør være forberedt på begge deler, sier Assad. Journalisten spurte Assad hva Syria vil gjøre dersom Israel angriper Libanon. – Jeg tror israelerne hadde likt å høre svaret på det spørsmålet, og det ønsket vil jeg ikke oppfylle, svarte Assad med et smil.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart