Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Syria avviste tilbud fra Peres

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Syrias president Bashar Assad forteller til den libanesiske avisen al-Safir at han har avvist et tilbud fra president Shimon Peres. Gjennom Russlands president Dmitry Medvedev skal Peres ha tilbud en israelsk tilbaketrekning fra Golan-høydene dersom Damaskus bryter sine bånd med Iran og flere palestinske og islamistiske terrorgrupper. – Vårt svar er klar. Virkeligheten viser at Israel ikke er interessert i ferd og det er derfor ikke noe mer å si, sier Assad. – Vi stoler ikke på israelerne. Vi er klar for krig eller fred når som helst, legger presidenten til. – Noen gjør den feil å avvise motstandskamp [militær krigføring eller terror] som en mulighet, og blir dermed fanget til fredsalternativet. De bør være forberedt på begge deler, sier Assad. Journalisten spurte Assad hva Syria vil gjøre dersom Israel angriper Libanon. – Jeg tror israelerne hadde likt å høre svaret på det spørsmålet, og det ønsket vil jeg ikke oppfylle, svarte Assad med et smil.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart