Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Biden frykter Iran starter atomvåpenkappløp

Irans manglende vilje til å forhandle med verdenssamfunnet angående sitt pågående atomprogram, kan føre til et "atomvåpenkappløp i Midtøsten". Det sa USAs visepresident Joe Biden torsdag. – Irans atomprogram bryter med ikke-spredningsavtalen, som de har forpliktet seg på. Det kan føre med seg et atomvåpenkappløp i Midtøsten, hevdet han under en tale i Europaparlamentet i Brüssel. Sikkerhetsrådet har i flere måneder drøftet ytterligere sanksjoner mot Iran som en følge av Teheran-regjeringens manglende samarbeidsvilje. – Landets ledere står overfor to alternativer: Å følge de internasjonale reglene og returnere til samfunnet av ansvarlige nasjoner, som vi håper de vil, eller å møte tøffere konsekvenser og økende isolasjon, understreket Biden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart