Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abu Tir innkalt til forhør i Jerusalem

Den sentrale Hamas-skikkelsen Muhammed Abu Tir ble tirsdag satt fri etter fire år i israelsk fengsel. Kort tid etterpå ble han imidlertid kalt inn til avhør hos politiet i Jerusalem, melder Yedioth Aharonoth. Politiet vil ikke si hva Abu Tir er mistenkt for, men kilder i Hamas hevder avhørene var relatert til uttalelser han kom med rett etter å ha blitt satt fri. Blant annet skal Abu Tir ha sagt at fengslingen av ham var Israels hevn for at Hamas vant det palestinske valget. En journalist spurte om han nå ønsket å arbeide for en fangeutvekslingsavtale med Israel, ved å bytte Gilad Shalit imot palestinske fanger. Han svarte: – Dette er ikke i mine hender, men i hendene til lederne. Abu Tir la til at han synes Israel saboterer de forsøkene som har vært på å få til en avtale mellom partene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart