Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran-sanksjoner rammer russisk våpensalg

De foreslåtte FN-sanksjonene mot Irans atomprogram vil sette en stopper for Russlands salg av bakke-til-luft rakettene S-300 til Iran. Det forklarte vestlige diplomater til AFP torsdag. Regjeringen i Moskva hadde allerede godkjent salget av rakettene, som ville bli en del av et større luftforsvarssystem. Skulle Iran få på plass et slikt system ville det kraftig ha svekket USAs og Israels evne til å utføre luftangrep mot Iran. Ifølge diplomatene har leveringen av rakettene allerede blitt utsatt etter press fra vestlige land. – Paragrafen i resolusjonen om forbud mot våpensalg til Iran inkluderer flere kategorier våpen, også forsvarsvåpen, forklarer en av kildene. – Om den vedtas, vil resolusjonen inkludere de russiske S-300 rakettene, og den vil også forhindre at disse rakettene blir levert, legger han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart