Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel ønsker fred med Syria

Israel ønsker fred med Syria og utgjør på ingen måte noen trussel for Libanon eller Syria. Det var budskapet til Israels president Shimon Peres da han torsdag besøkte fabrikkene til Israel Military Industries. Under besøket ble Peres spurt om hva han tenker om de siste uttalelsene fra Syrias president Basher Assad, som hevder Israel ikke egentlig er interessert i fred. – Syria går to motstridende veier. De snakker om fred mens de samtidig produserer et lager på 70.000 raketter nær vår nordlige grense, som sikter på Israel, svarte presidenten. – Israel truer ikke Libanon og vi truer ikke Syria. Vårt mål er kun fred. Jeg er lei for det faktum at siden tidligere Syria-president Hafez Assad senior regjerte, som avviste tidligere president i Egypt Anwar Sadats invitasjon til å bli med i Camp David-avtalen, har Syria lagt seg på en fiendtlig linje og tar ingen virkelige steg mot fred med Israel, la Peres til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart